Collectie Cimier

Collectie Cimier


De collectie van Cimier bestaat uit dames- en herenhorloges; zowel klassieke dresswatches als sportswatches. De herenhorloges zijn er met mechanische uurwerken (handopwind, automatische en chronografen) afkomstig van de Zwitserse ETA  fabrieken, en enkele modellen met quartz uurwerken. De dameshorloges zijn er alleen in een quartz uitvoering. Ook de quartz uurwerken zijn Swiss Made.

Een Cimier horloge heeft een tijdloze vormgeving, maar is niet klassiek of ouderwets. Er wordt bijzonder veel aandacht gegeven aan de kwaliteit en afwerking/finesses. Dat ziet aan de details van de kasten, het saffierglas, kronen, wijzerplaten en banden. Een Cimier horloge heeft daardoor, ondanks zijn prijsstelling in het middensegment, de uitstraling van een horloge uit het hogere segment. Op de horloges zit standaard 3 jaar garantie.

Bezondere series zijn de Seven Seas collectie; sporthorloges voor heren en dames en de MasterArt Selection; prachtige mechanische herenhorloges met fraai gedecoreerde uurwerken.

Meer op www.cimier.com/collections.html.