Collectie Jaermann & Stübi

Collectie Jaermann & Stübi

 

Zij ontwikkelde 2 series, die allemaal beschikken over een automatisch uurwerk van de chronometer klasse. Ze zijn 100 meter waterdicht en voorzien van de door  J & S gepatenteerde G-guard shock absorber.

De Royal Open serie is het basismodel; leverbaar in staal, eventueel gecoat of in 18kt geel goud. Optioneel is er een uitvoering met de instelling van een 2e tijdzone of course timer. Er zijn ook modellen met diamanten (voor dames) en een limited edition in platina.
De Stroke Play serie is leverbaar in staal en titanium, eventueel voorzien van een coating of 18kt rosé goud. Voor dames zijn er ook versies gedecoreerd met diamanten of saffieren. Deze serie heeft de kwaliteiten van de Royal Open serie, aangevuld met de door Jaermann & Stübi ontwikkelde golfcomplicatie.

In het kader van de samenwerking met St. Andrews Links heeft men een aantal speciale en limited editions  ontwikkeld. Ook de samenwerking met Seve Ballesteros heeft geresulteerd in een limited editions gemaakt van omgesmolten golfclubs  waarmee de spanjaard  in 1995 de Spanish Open won, zijn laatste toernooi als professional.

 

Catalogus van Jaermann & Stübi